Ny Teknik uppmärksammar Cinds produkter

I senaste numret av Ny Teknik kan man läsa om hur sågverket Ljungträ i Köping under hösten automatiserat sin inmätning med hjälp av Cinds kamerateknologi. Nu kan Ljungträ fokusera på att göra sina produkter så bra som möjligt medan leverans av råvara möjliggörs dygnet runt. Idag är det 22 sågverk och massabruk som valt att satsa på vår automatiserade mätning och mycket pekar på att 2019 kommer bli året då automatiserad mätning står för mer är 50 % av all mätning i Sverige.

Du kan också läsa om våra lanseringsplaner utanför Sverige och våra tankar kring maskininlärning som nu byggs in i våra produkter allt mer. Vem trodde det här för 3 år sedan.

Artikeln finns i sin helhet här

Recent Posts

Follow Us

Contact Us

info@cind.se

+46 36 192030

Address

CIND AB
Gjuterigatan 9
553 18 Jönköping

Sweden

  • Facebook